ХЕРСОН – КИЇВ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом херсонкиїв

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття

Нічого не знайдено!

Розклад поїздів «Херсон-Київ» у 2022

Сполучення між Херсоном та Києвом досить активне, оскільки в Херсонській області розташовано безліч об'єктів туристичної інфраструктури, та й загалом південне місто цікаве саме по собі для відвідування.

Найзручніший спосіб дістатися з одного пункту до іншого – поїздом. Відстань по дорогах становить 548 км, що приблизно відповідає 8 годинам у дорозі, що досить значний час для поїздки автотранспортом. Поїздом дістатися можна приблизно за той же час, але з набагато більшим комфортом.

Розклад поїздів «Херсон-Київ» включає дві пари поїздів, що курсують на щоденній основі:

  • Фірмовий 751К/О «Херсон-Київ» з відправленням о 9:13 та прибуттям до пункту призначення через 8 годин о 17:05. У складі представлені сидячі вагони 1-го та 2-го класів, а також спальні люксові вагони.
  • Нічний швидкий 102Ш «Херсон-Київ» із відправленням о 18:14. Потяг проводить у дорозі 11 годин і прибуває о 5:19. У поїзді є люксові, купейні та плацкартні вагони.

Це не вичерпний перелік, тому що на поїзд «Херсон-Київ» розклад періодично оновлюється та розширюється як за рахунок сезонних поїздів, так за рахунок додавання нових постійних рейсів.

Ціни на квитки на поїзд «Херсон-Київ»

Вартість поїздки з обласного центру до столиці залізницею дуже демократична і має широкий ціновий діапазон. Якщо розглядати докладніше, то:

  • Найдоступніший квиток коштує від 275 грн за плацкартне місце, постільна білизна включена;
  • Найдорожчий квиток за одне місце у вагоні класу «люкс» коштуватиме від 2015 грн.

Той факт, що доступний вибір за рівнем комфорту та вартістю поїздки, не може не тішити. Ви маєте можливість вирішити, як саме забажаєте дістатися з Херсона до Києва.

Скільки їхати поїздом від Херсона до Києва?

Мінімальний час, за який можна дістатися поїздом від Херсона до Києва, аналогічний до подорожі автотранспортом і становить близько 8 годин. Найдовший час, за який прямий поїзд доїжджає до точки призначення – 11 годин.

Якщо ж розглядати рейси з пересадками в Кривому Розі, на станції імені Т. Шевченка або в Апостолово, тоді час у дорозі становитиме від 11 з половиною до 15 годин залежно від того, яким маршрутом ви вирішите їхати.

Як купити дешевий залізничний квиток «Херсон-Київ»?

Щоб здійснити подорож і при цьому непогано заощадити, ви можете скористатися сервісом AnyTrain. Ми пропонуємо одні з найнижчих комісійних зборів за можливість купити квитки залізничні легко і з максимальним комфортом.

Наш сервіс пропонує:

  • приємні ціни;
  • зручну навігацію сайтом;
  • кваліфіковану підтримку;
  • особистий кабінет з масою можливостей та багато іншого.

Вас цікавить на «Херсон-Київ» поїзд розклад та можливість заощадити? З нашими простими порадами це буде зовсім нескладно. Для початку ви можете підібрати дату, коли квитки коштуватимуть дешевше. Це залежить від дня тижня – у вівторок та середу проїзд коштує на 10% дешевше від звичайної вартості, тоді як у п'ятницю та неділю він обійдеться на 10% дорожче.

Також є 13 календарних періодів, у яких ціна може значно відрізнятися. Тому, якщо ви не прив'язані до конкретної дати, то можете підібрати вдалий і недорогий день для подорожі.

Крім того слід враховувати, що при покупці квитків за замовчуванням галочки відзначені на всіх додаткових послугах, і за неуважністю ви можете заплатити за те, чого не потребуєте. Просто уважно перевіряйте склад замовлення перед його підтвердженням та оплатою.

Підтримка