КИЇВ – ЯРЕМЧЕ

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом київяремче

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
143
01:14
15:18
255
14:59
05:28
55
15:58
06:33
194
21:18
08:36

Інформація про маршрут поїзда Київ-Пасажирський - Яремче

Для придбання залізничного квитка на поїзд з Києва-Пасажирського до Яремче онлайн на сайті AnyTrain, в першу чергу, вам необхідно визначити дату вашої поїздки. Якщо ви зайшли на сайт з метою дізнатися розклад поїздів між Києвом-Пасажирським та Яремче, ми б хотіли нагадати, що він періодично змінюється, тому рекомендуємо перевіряти наявність поїздів.

Відстань між станціями становить 763 кілометри. Найшвидший поїзд №095 подолає цю відстань за 11 годин і 28 хвилин. Найповільніший поїзд, №357, проходить маршрут за 15 годин і 21 хвилину. Загалом курсує 3 поїзда, які здійснюють регулярні рейси між Києвом-Пасажирським і Яремче. Найраніший поїзд, №55, відправляється о 14:26, а найпізніший, №357, о 20:38.

Продаж квитків на поїзд Київ-Пасажирський - Яремче відкривається за 45 днів до дати відправлення. Чим раніше ви вирішите придбати квиток, тим більше можливостей ви матимете вибрати найкращі місця. По мірі наближення до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежено.

Залізничні квитки Київ-Пасажирський - Яремче

AnyTrain пропонує сервіс покупки залізничних квитків онлайн. Ви можете замовити квиток Київ-Пасажирський - Яремче за вигідною ціною в будь-якому місці з доступом до Інтернету. Електронний квиток часто може замінити традиційний паперовий, придбаний у касі. Покупка квитків онлайн дозволяє заощадити час і уникнути черг на вокзалі. Зверніть увагу, що не всі поїзди надають можливість електронного посадки. Існують три типи квитків: з QR-кодом (друк не обов'язковий), з кодом замовлення (за потреби обміняти на квиток на вокзалі) і квитки, які потрібно обміняти у касі на вокзалі.

Для покупки квитка на поїзд Київ-Пасажирський - Яремче на сайті AnyTrain, розпочніть з уточнення дати поїздки. Якщо ви просто хочете дізнатися розклад руху поїздів між Києвом-Пасажирським і Яремче, пам'ятайте, що він регулярно змінюється. Рекомендуємо перевіряти наявність поїздів перед покупкою.

Скільки коштує квиток на поїзд Київ-Пасажирський - Яремче?

Вартість квитка на поїзд Київ-Пасажирський - Яремче визначається на сайті AnyTrain. Введіть дату та станції відправлення і прибуття, щоб отримати варіанти проїзду. Виберіть найбільш підходящий маршрут, тип вагона, місця та додаткові послуги.

Покупку квитків Київ-Пасажирський - Яремче можна здійснити за допомогою банківської карти Visa/MasterCard, Приват24. Електронний квиток буде відправлено на вашу електронну пошту. При наявності QR-коду його можна роздрукувати або зберегти на пристрої.

Бронювання квитків Київ-Пасажирський - Яремче

Бронювання квитків на поїзд Київ-Пасажирський - Яремче доступно за 45 днів до дати подорожі. Чим раніше ви придбаєте квиток, тим більше можливостей ви матимете обрати зручні місця. По мірі наближення до дати відправлення кількість вільних місць буде обмежено.

Розклад поїздів Київ-Пасажирський - Яремче

Дізнайтеся розклад поїздів Київ-Пасажирський - Яремче на сайті AnyTrain. Виберіть дату та напрям, а також клас вагона. Наші варіанти включають пасажирські та приміські поїзди, експреси, швидкі поїзди InterCity та Intercity+. Виберіть найзручніший і підходящий вам варіант.

Підтримка