ТРУСКАВЕЦЬ – ДНІПРО

Система підбере для вас оптимальні варіанти маршруту з пересадкою!

Розклад поїздів за маршрутом трускавецьдніпро

Поїзд
Маршрут
Відправлення
Прибуття
42
12:55
09:39

Інформація про маршрут поїзда Трускавець - Дніпро

Якщо ви збираєтеся купити онлайн квиток на поїзд Трускавець - Дніпро на сайті AnyTrain, перш за все, вам потрібно визначити дату вашої поїздки. Якщо ви зайшли на сайт, щоб дізнатися розклад поїздів між станціями Трускавець - Дніпро, ми хотіли б нагадати, що він періодично змінюється, тому рекомендуємо вам перевіряти наявність поїздів.

Відстань між станціями становить 869 км. Всього курсує 1 поїзд, які з'єднують  Трускавець і Дніпро. Поїзд номер 42 вирушає зі станції Дніпро о 12.55 та прибуває на кінцеву станцію о 09.25. Всього поїзд у дорозі перебуває 20 годин 30 хвилин.

 Продаж квитків на поїзд Трускавець - Дніпро відкривається за 45 днів. Що раніше ви вирішите придбати квиток на поїзд, то більше у вас шансів вибрати найкращі місця. Чим ближче до дати відправлення, тим менше вільних місць.

Залізничні квитки Трускавець - Дніпро на AnyTrain

Сервіс AnyTrain пропонує послугу придбання залізничних квитків онлайн: ви можете купити квиток Дніпро - Трускавець з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету, за низькою ціною. Електронний залізничний квиток за багатьма маршрутами є підставою для посадки без традиційного паперового квитка, придбаного в залізничній касі. Таким чином, придбання залізничного квитка онлайн - це дешевше і зручніше, оскільки вам не доведеться їхати на вокзал і стояти в черзі.

Однак на всі поїзди передбачена посадка за електронним квитком. Є три види квитків: залізничний квиток із QR-кодом (його не обов'язково друкувати); квитки з кодом бронювання: код бронювання необхідно обміняти на квиток в автоматизованій касі на вокзалі за 35 хвилин до відправлення поїзда; квитки, які необхідно обмінювати на вокзалі - у цьому разі ви можете забронювати й оплатити квитки на потяг, що прямує за маршрутом Дніпро - Трускавець, онлайн і обміняти роздрукований електронний квиток на касі без черги.

Ціна залізничного квитка на поїзд Трускавець - Дніпро

Щоб дізнатися вартість залізничного квитка в Дніпрі за допомогою сервісу AnyTrain, вам необхідно вказати дату, пункт відправлення і прибуття. Система автоматично знайде інформацію з Укрзалізниці про всі можливі варіанти проїзду і покаже вам їх від найдешевшого до найдорожчого. Із запропонованих варіантів залізничних рейсів ви зможете вибрати найзручніший за ціною та часом відправлення і прибуття. Ви зможете вибрати тип вагона (плацкарт, купе, люкс, СВ або загальний), місця і додаткові послуги (постільна білизна, чай, кава та інше). Вартість квитка на поїзд до Трускавця з Дніпра відобразиться нижче.

Як купити залізничні квитки Трускавець - Дніпро?

Замовити або купити квитки на поїзд Дніпро - Трускавець можна за допомогою банківської картки Visa/MasterCard через Приват24 (інтернет-банкінг). Після оплати електронний квиток буде надіслано на вашу електронну пошту. Якщо в документі зазначено, що він є підставою для проїзду і містить QR-код, його достатньо просто роздрукувати або зберегти на телефоні чи іншому зручному гаджеті та пред'явити перед посадкою. Якщо ні - обміняти в касі вокзалу без черги.

Розклад поїздів Трускавець - Дніпро

Наш розклад включає такі поїзди: пасажирські поїзди, електрички (приміські поїзди), експреси, поїзди Hyundai, швидкісні поїзди Intercity та Intercity+. Графік руху поїздів дає змогу пасажирам вирушати вранці, вдень і вночі. При виборі залізничного квитка звертайте увагу на відстань маршруту поїзда Трускавець - Дніпро і час у дорозі для комфортної подорожі

Підтримка